Online verseny végeredménye

Szerző: BSZDSE Közzétéve:

Tegnap befejeződött az egyesületünk által szervezett online versenye, amit azért indítottunk, hogy a kijárási tilalom alatt játéklehetőséget biztosítsunk az embereknek. Mivel hirtelen sok időnk lett játszani, de nem mozdulhattunk ki úgy sem, ezért adta magát a verseny. A 22 fővel megrendezett verseny eredményeit meg lehet találni ezen a linken (a füleknél lehet a csoport és az egyenes kiesés közt váltani): https://challonge.com/umwx8dyv
A két csoport első négy-négy játékosa került az egyenes kieséses szakaszba, ahol sorsolás után alakult ki az ágrajz. Míg a csoportmérkőzések 11 nyert pontig tartottak, addig a továbbiakban a meccsek már 13 pontosak voltak.

A döntőig Fehér Máté és Kocsis Dániel jutott, ahol Máté egy izgalmas meccsen 13-12-re legyőzte Danit. Örömteli, hogy az első nyolcba az egyesületünkből öt játékos került, és a nyertes, valamint a második helyezett is BSzDSE tag.

A győztes

Gratulálunk a verseny nyertesének, Fehér Máténak, és köszönjük mindenkinek a részvételt! A statisztikát ide kattintva lehet megtekinteni.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük